سمنان- خبرنگار روزنامه پيام استان سمنان
مشاور ارشد استاندار سمنان در امور زيربنايي و توسعه، گفت: براي جذب گردشگر بايد بپذيريم که پايانهها و راهآهن استان نيازمند بهسازي و بايد تبديل به ظرفيتهايي براي جذب گردشگر شوند.اصغر زبردست در نشست تخصصي شهرداران استان سمنان با موضوع توسعه شهري به ميزباني سالن مديريت بحران استانداري، ضمن بيان اينکه امروز پايانههاي مسافربري و ايستگاههاي راهآهن ما بايد بهسازي شوند، تأکيد کرد: اگر ميخواهيم به جذب گردشگر بينديشيم، ابتدا بايد زيرساختها را توسعه دهيم که يکي از آنها، همين مکانهاي ورودي شهرهاي استان مانند پايانهها و ايستگاههاي راهآهن هستند.
وي افزود: امروز وضعيت پايانهها و ايستگاههاي راهآهن استان سمنان نامطلوب هستند و تا زماني که وضعيت همينگونه باشد مسافران رغبتي به اقامت در شهرهاي استان نخواهند داشت ليکن ما بايد ورودي شهرها و ايستگاههايي که مسافران در نگاه اول در بدو ورود به شهرها به آنها نگاه مياندازند، را بهسازي کنيم.
مشاور استاندار سمنان بابيان اينکه مسافران در صورتي ماندگاري پيدا ميکنند که در شهرهاي استان احساس آرامش داشته باشند، گفت: بهراحتي ميتوان از ظرفيت گردشگري در طول سال استفاده کرد که براي اين منظور و در وهله اول ميتوان جلوههاي بصري را به شهرهايمان اضافه کرد.
زبردست در ادامه به اهميت درختکاري و جلوگيري از ساختوساز بيرويه در شهرهاي استان نيز اشاره کرد و گفت: احياي بافت سنتي به شکلي مدرن اما با همان جلوههاي بصيري کهن ميتواند در ايجاد رغبت و ماندگاري مسافران نقش ويژهاي داشته باشد.
وي خواستار طراحي مجدد و جانمايي خاص براي پايانههاي استان سمنان و همچنين ساماندهي ورودي شهرها شد و افزود: ما زماني در ايجاد رغبت براي مسافران و افزايش ماندگاري آنها موفق خواهيم بود که ظرفيتهاي پوياي شهرهاي استان را به مسافران بشناسانيم.
مشاور ارشد استاندار سمنان در امور زيربنايي و توسعه ضمن اشاره به داشتههاي باارزش اين استان در امر گردشگري، تأکيد کرد: ايجاد جلوههاي طبيعي بسيار زياد در کنار وجود بيش از 700 اثر ملي ثبتشده از اين استان، يکقطب گردشگري ساخته که بايد به آن نگاه ويژهاي داشت. زبردست گردشگري را نقطه عطف توسعه اقتصادي دانست و تأکيد کرد: بايد در اينباره فرهنگسازي کرد و مردم را نيز به مشارکت در آن دعوت کرد که در اين بين نقش مديران شهري و شهرداران، بسيار پررنگ است.